Wie we zijn en wat we doen

Wie is Koper Dakbedekkingen-Loodgieterswerk? Wij zijn een bedrijf die al jaren in de dakdek branche actief zijn, waardoor we reeds alle mogelijke problemen met daken tegen gekomen zijn. Dankzij jarenlange ervaring zijn mijn team en ik in staat om elk dak te renoveren of te vernieuwen. Het team heeft expertise in bitumen, kopen, zink, kunststof, etc.
Voor werkelijk elk type dak kan u bij mij en mijn team terecht.

Allround op het gebied van dakbedekkingen en loodgieterswerk

Koper Dakbedekkingen-Loodgieterswerk
Wij helpen u zowel met dakwerken als bij problemen waar een loodgieter voor nodig is. Ons professioneel team zorgt ervoor dat u nieuwbouw- of renovatieproject een succes wordt en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages, dakproblemen of gaslekken.
Meer info over onze service vindt u op onze website. Bekijk ook zeker onze projectpagina voor inspiratie. U kan ons telefonisch contacteren via: 06-55506490, of stuur een mail naar: info@koper-dakbedekkingen.nl of het contactformulier op de contactpagina voor al uw vragen en om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Hulp bij lekkage

Hebt u een dak lekkage, is er een leiding gesprongen of lekt de afvoer? Wij komen zo spoedig mogelijk naar u toe. We sporen uw lek op en verhelpen het. Het is belangrijk om bij een lek altijd zo snel mogelijk actie te ondernemen om de schade zo beperkt mogelijk te houden.

Wij leveren 24 uur service. Onze loodgieters en dakdekkers staan 24 uur per dag, 7 op 7 en 365 dagen per jaar ter beschikking. Het professioneel team helpt u steeds snel en vakkundig. In noodgevallen doen we steeds ons best om binnen de 30 minuten aanwezig te zijn.

In geval van een lek, bel ons meteen via 06-55506490 en we komen er zo snel mogelijk aan!