Michel Koper

Ik zit al sinds mijn 17e in de dakdekkerij en heb alle problemen en daken al een keer onder mijn voeten en in mijn handen gehad. We zijn in staat om elk dak te renoveren of te vernieuwen. Dat kan bitumen, koper, zink of kunststof etc. zijn . Wij hebben de ervaring die u zoekt.

Lekkage in ’s-Gravenhage en omgeving?

Wij leveren 24 uur service. Heeft u een lekkage in huis? Wij hebben altijd verschillende loodgieters en dakdekkers voor u in ’s-Gravenhage die een lekkage snel, vakkundig en professioneel kunnen verhelpen. Onze lekkage service is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar en kan bij noodgevallen al vaak binnen 30 minuten aanwezig zijn. U kunt ons bereiken voor alle mogelijke lekkages in en rond het huis. Of het nu een daklekkage is, een lekkage door een gesprongen leiding of een lekkage aan de afvoer. Wij komen altijd zo spoedig mogelijk naar u toe om de lekkage op te sporen en te verhelpen.
Onderneem bij een lekkage altijd direct actie, hoe langer u wacht hoe groter de schade vaak wordt. Direct contact met onze 24 uur service? Bel direct: 0655506490

Neem vrijblijvend contact met ons op!
© 2017 Koper Dakbedekkingen-Loodgieterswerk | koper-dakbedekkingen.nl
Design en realisatie Micha-Design.nl